Sunteți în căutarea unui service autorizat RAR și care să nu facă compromisuri în ceea ce privește calitatea lucrărilor executate ?

Un autoturism BMW nou reprezintă o investitie semnificativă. Ca orice altă investiție, veți dori să aveți un R.O.I, Return of Investment – returnare și eficiența investiției cât mai bun, cu fiecare kilometru în plus parcurs. Unul din avantajele procurării unui autoturism BMW este că iși păstrează valoarea un timp îndelungat, neexistând deprecieri majore în timp, ca în cazul mărcilor franțuzești sau italienești. O dovada vie în acest sens o reprezintă celebrele modele de glorie ale seriei 3 (BMW “ursuleț” E30, BMW “pisicuță” E36), care sunt iubite și conduse de posesori chiar și după 20 de ani de la fabricarea lor.

La APB Service București veți găsi întotdeauna soluția potrivită pentru autoturismul dvs.

Aceasta cuprinde identificarea defectelor (vizuală, prin diagnoză computerizată etc), comanda pieselor de schimb și, la final, instalarea acestora. Veți beneficia, de asemenea, de servicii pre- și post- service, acestea reprezentând, în final, o soluție la cheie pentru autoturismul dvs BMW. APB Service a fost verificat și auditat de către Registrul Auto Român în scopul certificării acestuia pentru reparația autoturismului dvs. Prin certificarea pe care am obtinut-o vă garantăm servicii de calitate în ceea ce privește modul de evaluare, diagnoza și reparație al autovehiculului dumneavoastră.

APB Service se obligă să respecte norme care de multe ori înseamnă și investiții în tehnologie de ultimă oră ! Garanția calității o reprezintă faptul că service-ul nostru nu va folosi niciodată componente de origine dubioasă pentru autoturismul dvs BMW.

Noi suntem obligați să folosim în procesele de reparații doar componente originale de la producator, iar angajații noștri posedă o experientă vastă în ceea ce privește autoturismele BMW. Avantajele service-ului APB se rezumă în principiu la două puncte: servicii de calitate și prețuri de manoperă sub tarifele de reprezentanță.

Folosind serviciile APB Service București aveți garanția că mașina dumneavoastră a fost readusă în parametri de functionare originali, recomandați de BMW.

Verificarea amanunțită a reparațiilor făcute mașinii dvs este realizată și supervizată de către inginerii noștri profesioniști.

Apelând la APB Service, evitați suprizele neplăcute care pot să apară în cazul alegerii unui service neautorizat.

Avantajele service-ului nostru!

Suntem conștienți că de foarte multe ori prețul are un rol hotărâtor pentru posesorul BMW din Romania, dar pe de altă parte acesta nu dorește niciodată să riște fiabilitatea și siguranta autoturismului BMW, în care a investit o sumă semnificativă. La APB Service București veți beneficia de garanția unor soluții de calitate garantate, la prețuri corecte și fară a compromite garanția și utilizarea autoturismului BMW pe care îl dețineți.