Diagnosticare OBD ICOM ISIS – BMW

La APB Service BMW București veți beneficia de asistență cu ajutorul testerului BMW – ICOM ISIS ISID A+B+C (ultima versiune), pentru configurare, codare și diagnoză; acest sistem înlocuiește DIS GT1/SSS/OPS și OPPS.

   Toate autoturismele BMW pot fi diagnosticate cu modulele ICOM-A, B și C.

   Dacă v-ați săturat de nenumăratele intervenții inutile și de plata asa-numitor „constatări”, care nu rezolvă de fapt nici macăr una din problemele dvs, nu ezitați să apelați la APB service, unul din puținele service-uri autorizate BMW care folosește tehnologie de ultimă generație.

   Folosind aparatura noastră de ultimă generație (cu update-uri software și hardware la nivelul anului 2012), identificarea componentelor defectuoase este mai simplă, iar înlocuirea acestora reprezintă o chestiune clară și sigură.

   De exemplu, înlocuirea unui senzor mass air flow se poate realiza în mai puțin de 15 minute, incluzând diagnoza preliminară.

2 comentarii la “Diagnosticare OBD ICOM ISIS – BMW

  1. Buna ziua,

    Sunt interesat de diagnoza computerizata pentru bmw x3, 2,8i, 2015 si Mini Cooper S 1,6i, 2011. Softul dvs. este la nivelul anului 2012 (cum apare pe site) sau actualizat?
    Multumesc,

    Florin Liuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.